• Customer Care
  • (888) 123-4567

voor woningen in Drenthe: energielabel woning

Wilt u een afspraak maken met Green Us voor de opname van uw energielabel in Drenthe? Middels onze planner op deze pagina kan dat. U ziet meteen welke data en tijden nog beschikbaar zijn in de agenda. Uw kosten zijn afhankelijk van het woningtype.

1

stap 1

Plan het bezoek voor de 'opname' van uw woning met de planner op deze pagina. Na het inplannen krijgt u een bevestiging in uw mailbox die u direct in uw agenda kunt zetten.
2

stap 2

Verzamel documentatie die van belang kan zijn om uw energielabel zo nauwkeurig mogelijk te maken: (ver)bouwtekeningen, facturen, documentatie over gebouwgebonden klimaat apparatuur zoals ventilatie, verwarming, warmteterugwinning (WTW).
3

stap 3

Wij komen langs op het afgesproken tijdstip en adres; u hoeft alleen nog de deur open te doen!
4

stap 4

Na de opname worden de gegevens verwerkt en het energielabel berekend en ingevoerd in de landelijke database. U ontvangt een bericht dat het label gereed staat en een betaallink waarmee u gemakkelijk middels iDeal of Creditcard kunt betalen.
5

stap 5

Uw label wordt definitief geregistreerd en u ontvangt het label per email.
- prijs

De prijs verschilt per woningtype en oppervlakte. Als uw woningtype er niet bij staat selecteert u alstublieft 'overig' in de plannertool en wij nemen contact met u op voor een prijsopgaaf op basis van de informatie die u ons over de woning kunt verstrekken en informatie die online beschikbaar is.

type woning:
1-laags appartement <200m2 (€250 incl. btw)
2-laags appartement <200m2 (€300 incl. btw)
tussenwoning (€300 inc. btw)
2-onder-1-kap <200m2 (€325 incl. btw)
hoekwoning <200m2 (€325 incl. btw
vrijstaand <200m2 (€350 incl. btw)
overig (offerte op maat)

De gestelde prijs geldt voor woningen tot 200 m² gebruiksoppervlakte, daarboven geldt een meerprijs en wordt er met u in contact getreden; Wanneer u onverhoopt een adres buiten het dekkingsgebied hebt opgegeven dan mag Green Us kosteloos uw afspraak annuleren. De genoemde tarieven zijn inclusief:

  • Gebruik van de bij ons aanwezige software, certificering en licenties;
  • Opnemen van het object ter plaatse;
  • Registreren van het energielabel in het landelijk register;
  • Reiskosten binnen Drenthe;

Cookies